Categorie├źn
Wonen

Bespaar met Uponor installatiemateriaal

Uponor is een merk wat in Europa ontstaan is. Het is terug te traceren tot 1620. Het bedrijf heeft zich verder ontwikkeld in 1918 en begon met het maken van plastic buizen in 1965. De volgende jaren is het bedrijf gegroeid dankzij innovatie en investeringen in nieuwe producten en markten. Dankzij deze innovatie is Uponor nu 1 van de grote spelers wanneer het gaat om installatiematerialen zoals leidingen, buizen en montagemateriaal voor bijvoorbeeld de badkamer of toilet. Hun producten worden verkocht in meer dan 100 landen en zijn milieubewust ontworpen en geproduceerd. Alle producten van deze innovatieve onderneming zijn ontworpen met in aantal dingen in gedachten: de producten moeten lang mee kunnen gaan, gemakkelijk te installeren zijn en niet al te belastend zijn voor het milieu. Met meer dan 4000 werknemers in 30 landen kan de producent van koppelingen en flexibele leidingen dit realiseren. In Nederland is de fabrikant vooral bekend voor haar installatiemateriaal dat uit perskoppelingen en flexibele leidingen bestaat. Wilt u meer weten over installeren met Uponor? Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Uponor perskoppelingen

Om waterleidingen te leggen of te veranderen heeft u goede koppelingen nodig. Het Finse bedrijf heeft verschillende perskoppelingen waar u uit kunt kiezen. Dit materiaal gaat, net zoals de andere installatieproducten, lang mee en is gemakkelijk aan te leggen, ook door de handige doe-het-zelver. Op onze website bieden we verschillende koppelingen en ander producten voor het installeren, overigens ook van verschillende andere merken, tegen gunstige prijzen aan. Ook voor advies welke producten u het beste kunt gebruiken kunt u ons bellen.

Buizen en leidingen

Geen enkele leiding is compleet zonder geschikte buizen of flexibele leidingen. Onder het installatiemateriaal vallen niet alleen perskoppelingen naar natuurlijk ook buizen. Deze leidingen zijn gemaakt van zeer sterk materiaal dat buigzaam is waardoor het gemakkelijk gemonteerd kan worden. Dit bespaart perskoppelingen en zorgt ervoor dat een leiding leggen gebeurd is in een handomdraai! Met het veilige en snel te installeren installatiemateriaal kunt u uw badkamer van nieuw leidingwerk voorzien op een makkelijke en snelle manier. We bieden op onze website Sani-bouw onder andere veel montagemateriaal aan waarmee u deze badkamerverbouwing kunt klaren. Onder dit montagemateriaal verstaan we onder andere montageplaten en montage eenheden. Natuurlijk kunt u in ons ruime assortiment ook heel veel ander installatiemateriaal van allerlei verschillende merken vinden.

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal van Uponor nodig? Wellicht bent u op zoek naar perskoppelingen. Gelukkig kunt u ook voor perskoppelingen en ander installatiemateriaal van dit merk bij onze webwinkel terecht. Met een perskoppeling kunt u veelal persen zonder ontbramen! Ontbramen houdt in dat uitstekende oneffenheden worden verwijderd met behulp van verschillend gereedschap. Met een perskoppeling kunt u deze stap vaak overslaan en direct aan de slag gaan. In ons assortiment kunt u diverse soorten installatiegereedschap vinden. Zo ook buigveren. Buigveren zijn gemaakt van staal en worden verkocht in verschillende maten. U heeft buigveren nodig wanneer u bochten in buizen moet maken. U schuift de buigveer over de buis en u kunt op deze manier, zonder een knik in de buis te maken, de buis buigen. Ideaal voor lastige leidingen!

Kijk voor meer informatie op de website van Sani-bouw. Hebt u vragen over het installeren van Uponor perskoppelingen of leidingen of hulp nodig met het bestellen via onze website? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag met het uitzoeken van uw installatiemateriaal. U kunt ook bij ons terecht voor vragen over onze andere producten die u in ons assortiment kunt vinden. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of via het contactformulier te vinden op onze site